Mette BL Thomsen profil

Mette BL Thomsen

Blogger, behandler & foredragsholder
Godt nytår fra Mette BL Thomsen

Nytåret 2022. Tanker healer og gør en forskel ❤ Mette

Taknemmelige tanker med ønsket om et godt og lykkebringende nytår

Herfra hjemmesiden www.metteblthomsen.dk og fra min klinik Lift Your Life i Roskilde vil jeg gerne sige tak for året der gik.
Tak til ALLE der trods corona nedlukning og en lang sommerferie både blev og kom tilbage til klinikken og tak til dig der har valgt at få nyhedsbrevet fra Mette BL Thomsen.

Dette nyhedsbrev handler om tanker og tåler at blive delt begge begge mine hjemmesider.

Omend det teoretisk sagtens kan forklares og jeg gerne underviser i det, så er det for mig nærmest små mirakler hver gang en klient fra min klinik fortæller at energien vender tilbage, at smerterne forsvinder, at sukkertrangen mindskes, at søvnen er bedre og humøret højnes. Det er skønt når mennesker smiler og er blevet røgfri og taknemmelige klienter fortæller at indsigter har hjulpet dem at genfinde glæden ved livet.

Væk-fra eller hen-imod motivation

Det handler ofte om at vende tankerne fra at fordybe sig i det man ”ikke længere vil” til at have fokus på det man gerne vil opleve. For at forandre ting i livet er det vigtigt at blive opmærksom på hvad der motiverer dig. Er det det du ikke længere vil opleve eller det du gerne vil opleve?

Selv er jeg mest motiveret at det jeg gerne vil opleve fordi det er lettere at forestille mig og bliver mere motiverende. Det opleves som pejlemærker i horisonten og bliver lettere at sætte kursen rigtig og holde roret på ret køl.

Sindet forstår ikke ordet ”ikke”

Det er næsen umuligt at forestille sig andet end en orange appelsin, hvis jeg skriver eller siger: ”Du må IKKE tænke på en ”orange appelsin”. Og endnu værre. Du må ikke tænke på en ”gul citron” og slet ikke forestille dig hvordan det opleves hvis du tager den i munden og tygger i dem.

Tanker skaber følelser

Tanker er energi, er vibrationer, er tilstande og er følelser. Så tanker skaber følelser og følelser skaber gode eller ikke gode vibrationer i kroppen og er dermed til at styrke eller svække din krop. Sindet og kroppen hænger sammen. Mere om det i mine kommende blogindlæg.

Tanker er ikke bare vores egne. De opfanges i universet og gør en forskel. Du kan heale et andet menneske blot ved at sende kærlige tanker. Og husk at tanker skaber livet og bliver til rutiner og vaner – gode som dårlige.

Gør dig stille i sindet

Flere af mine klienter fortæller at det er svært at håndtere alvorlig sygdom i familien eller svært at bidrage positivt når verdensfreden er truet og mennesker lider.

Her er mit råd:
Gør dig stille i løbet af dagen eller når du går i seng om aftenen, hvis du vågner ufrivilligt om natten eller når du vågner af dig selv om morgenen. Send positive tanker og bed til at det bedste må ske – også selvom det er svært at forstå. Herved er du med til at gøre en positiv forskel og med til at tænde lys i mørket.

Og når du skal bed for dig selv, så bed om at få styrke til at være i-, og til at håndtere den livssituation du befinder dig i. Det skaber gode vibrationer og du er med til at heale din krop stærkere og sundere.

Tak for i år og på gensyn

Tak fordi du læser med og tak for året der gik. Vi ses i 2023 hvor jeg skriver videre på livseventyret Italien rundt med David, og hvor du kommer med på mange flere rejser og vil høre om alt det andet spændende der sker.

Du og dine ønskes et smukt og lykkebringende nytår fyldt af magiske øjeblikke.

PS. Husk at du kan tilmelde dig nyhedsbrevet fra Lift Your Life og læse meget mere på www.liftyourlife.dk

Livet med energi og livsglæde ❤ Mette

En længere video om året der gik, om tanker og taknemmelighed og om planer og drømmer for 2023 og resten af livet ❤ Mette

DEL

Tilmeld dig og få inspiration, energi og livsglæde

Tilmeld dig og få energi, inspiration og livsglæde