Mette BL Thomsen profil

Mette BL Thomsen

Blogger, behandler & foredragsholder
David og Mette bliver interviewet af Roskilde TV

David & Mette i Roskilde TV. Hør om turen Italien rundt

Mor og søn fra Roskilde på motorcykel-eventyr

Journalist Annette Westphal Thuesen fra Roskilde TV sætter fokus på glæden ved at opleve livet sammen, og spørger hvorfor David og jeg tager på MC tur sammen hele to måneder.

Begge interview kan ses på Roskilde TVs YouTube kanal

Annette Westphal Thuesen skriver:
Mette BL Thomsen og hendes søn, David, drager afsted på motorcykel, Italien rundt. Mette kalder projektet ”Generationer med livsglæde”. Håbet er at inspirere andre på tværs af alder til at finde sammen om fælles projekter. Roskilde TV møder Mette og David ved den smukke natur i Kattinge.

Se videoen

Mor og søns rejse blev et sandt eventyr

Få dage efter vores fantastisk tur Italien rundt på MC sommeren 2022 møder vi igen Roskilde TV og Annette Westphal Thuesen skriver:

Mette BL Thomsen og hendes søn, David, har rejst Italien rundt på motorcykler. Under titlen ”Generationer med livsglæde” har de mødt smukke landskaber, generøse mennesker og grebet nuet. De er vendt hjem med masser af livsglæde og energi. Roskilde TV møder igen Mette og David ved Kattinge.

David og jeg vil gerne sige tusind tak til Roskilde TV, fotograf Andreas og journalist Annette Westphal Thuesen og tak til dig der kigger med.
Livet med energi og livsglæde ❤ Mette

DEL

Tilmeld dig og få inspiration, energi og livsglæde

Tilmeld dig og få energi, inspiration og livsglæde