Mette BL Thomsen profil

Mette BL Thomsen

Blogger, behandler & foredragsholder

Book et foredrag

Mette BL Thomsen holder foredrag

Spred glæde og positiv energi

Jeg tilbyder en række super spændende foredrag, der handler om MC turene til Italien og projektet “Generationer med livsglæde”, om hvordan man genererer energi, holder kroppen på toppen, sætter sig mål og når dem, styrker sammenholdet og finder livsglæden i naturen ved at se fantasidyr og naturligvis også om hvordan man bruger tankens kraft til at styrke krop og sind.

Min baggrund er alsidig. Jeg er certificeret life- & businesscoach, uddannet sygeplejerske, zoneterapeut, akupunktør, psykoterapeut og mentaltræner – og er tillige på det personlige plan inspireret af åndsvidenskaben.

Jeg lever et passioneret liv og har altid forfulgt mine i egne drømme. Jeg er ivrig sportsudøver og bruger min livserfaring med en række spændende ideer, projekter og store mål, som jeg har ført ud i livet gennem årene.

Jeg glæder mig til vi ses ❤ Mette

Vælg et foredrag

Uanset hvilket foredrag du vælger – lover jeg positive indsigter og masser af værdi.

Foredragene handler om noget forskelligt, men fælles for dem er, at du får konkrete værktøjer, der kan forandre din egen tilgang til livet, din sundhed og energi.

Et eventyr: Mormor på MC

Italien rundt med David: Med stillbilleder, videoklip og en spændende fortælling kommer du med på hele rejsen, fra ideen udspringer i foråret 2021, til min søn David og jeg i juni 2022 drager fra Roskilde til Hamborg på hver vores MC.

Vi tager nattoget til Innsbruck over bjergpasset til Venedig, videre ned langs østkysten til Sicilien, hvor vi også besøger Assisi.

Du kommer med op på vulkanen Etna og tilbage langs vestkysten forbi Pompei, Amalfikysten, Siena, Pisa, Firenze og Gardasøen og endeligt retur med nattoget til Hamburg og de sidste 320 km hjem.

Foredraget er en del af projektet ”Generationer med livsglæde”, hvor håbet er at inspirere andre på tværs af alder til at finde sammen omkring fælles begivenheder og projekter.

Hold kroppen på toppen

Få 12 gode ideer til at holde kroppen på toppen og undgå sygdom.

Du får din egen ”førstehjælpskasse” med teori og praktiske redskaber, som du kan bruge med det samme.

Læs mere om foredraget og om andre foredrag om krop og psyke på www.liftyourlife.dk

Livsglæde og fantasidyr

Et foredrag om at generere livsglæde ved at betragte naturen på nye måder.

Du bliver et gladere menneske, når du åbner sanserne for noget nyt, og dine kollegaer, din nærmeste familie og dine venner vil elske dig for det.

Foredraget, der kan kombineres med en workshop, hvor vi sammen drager ud i naturen og fotograferer fantasidyrene sammen, egner sig til både børn og voksne og er en succes på arbejdspladser.

Læs mere om fantasidyr, livsglæde og sjove firmaoplevelser på www.photosgonewild.dk

Fra vinterbader til VM i Sibirien

Et livsstils- og motivationsforedrag.

Foredraget handler om, hvordan strategier og målsætning kan læres af alle – uanset hvilke mål og drømme man har.

I foredraget forklarer jeg hvordan man finder på at blive issvømmer. Hvorfor man frivilligt hopper i et bassin hugget ud af isen i en tilfrosset flod i Sibirien, og hvordan man fysisk og mentalt klarer den udfordring. Foredraget handler om at sætte sig mål og når dem, og er samtidig en rejse ind i sindet og den proces, der sker, når man sætter sig store udfordringer.

Læs mere om foredraget og om issvømning generelt på www.iceswimmer.com

 

Det siger de om mine foredrag

Jeg har aldrig mødt en så spændende og varm, energifyldt og livsglad kvinde. Mette underviste 150 personer og formåede at få os op af stolene, til at smile og skabe kontakt med hinanden.
Tina Wolff Haugbølle
Salgschef, Toft Kobber & Facade APS
Budskabet er klart – ”Dream, go and do” Jeg takker mange gange for et super spændende og fantastisk foredrag Mette. Der var masser af inspiration til at gøre lige det man drømmer om.
Franciska Vesterholm
Bike-og eventmager
Jeg vil varmt anbefale både peptalk og workshop. Jeg har kun positive tilbagemeldinger fra alle deltagere. Mettes entusiasme og glæde smitter af på alle omkring hende
Mette Bach Glitzky
Landinspektør og medindehaver af LE34.

Tilmeld dig og få inspiration, energi og livsglæde

Tilmeld dig og få energi, inspiration og livsglæde