Mette BL Thomsen profil

Mette BL Thomsen

Blogger, behandler & foredragsholder

Om Mette: Jeg gør det, jeg har lyst til!

For mig er energi og livsglæde forbundet med at gøre det, jeg har lyst til – og gøre alt andet med glæde!

Lige siden min mor dør af brystkræft, da jeg er 14 og min søster bare 11 år, har jeg levet et passioneret og energifyldt liv fyldt af spændende gøremål og mange forskellige uddannelser.

Jeg påskønner hver eneste dag og vælger at leve livet, som er det et eventyr.

Mit livsmål er at gøre den størst mulige forskel for flest mulige mennesker i verden.

Mette BL Thomsen Lift Your Life

Zoneterapi, nåle og mange livsmål

Jeg er uddannet sygeplejerske, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut med egen klinik ”Lift Your Life” i Roskilde gennem mere end 33 år.

Jeg er ivrig foredragsholder og fortæller gerne i ord og billeder om krop og psyke, hvordan man holder kroppen på toppen, sætter sig mål og når dem, styrker kroppen med positive tanker, og finder glæden ved det kolde vand og mærker energien der bobler, når man vælger at se fantasidyr i naturen.

Jeg har læst i USA, uddannet mig i akupunktur på Sri Lanka og undervist mere end 300 elever i zoneterapi i Danmark og Norge.

Jeg elsker at gøre drømme til virkelighed og cykler i 1990 til Afrika, tager to år efter alene på motorcykel til Nordkap, gennemfører i 1993 en Ironman i Roth, går på gløder, hopper i faldskærm, ruller Bornholm rundt – 100 km på rulleskøjter, svømmer 12 km havsvømning, og blir i 2014, den første dansker der svømmer 450 m til et VM i issvømning, 7 km nord for polarcirklen.

Jeg elsker vand og er uddannet kajakinstruktør og livredder.

Jeg elsker at få ideer og realisere dem

Jeg  elsker at gøre drømme til virkelighed. Her i 2022 var det mit mål at køre Italien rundt på motorcykel.
To fulde måneder sammen med min søn David hen over sommeren.

Mette på vej til Italien

Du har kunnet følge med på hele rejsen på min rejseblog her på siden – med nattoget til Innsbruck og herfra på MC til Venedig, videre ned langs østkysten til Sicilien, op på vulkanen Etna og tilbage langs vestkysten.

På turen har det været mit personlige mål at opleve verden sammen med David og formidle det vi oplever på de sociale medier – og efter turen med et foredrag.

Vil du opleve et eventyr!
Book foredraget: Mormor på MC – Italien rundt med David
Kontakt mig her

issvømning

Koldt vand og medaljer i issvømning

I 2013 starter jeg som vinderbader og vinder til VM i issvømning i Finland 2014  min første medalje i issvømning, og to år efter til VM i Sibirien i 2016, høster jeg 5 ud af 7 mulige individueller medaljer, og har siden rejst rundt med livsstils- & motivationsforedraget: “Fra vinterbader til VM i Sibirien”, der handler om at lytte til hjertet og forfølge vores drømme – uanset  hvilke drømme vi har.

Jeg ved, at ophold i koldt vand er helsebringende og vil kunne give mange mennesker et sundere og gladere liv, hvorfor jeg målrettet arbejder på at gøre issvømning til Danmarks nye nationalsport.

Alt om issvømning kan ses på www.iceswimmer.com, og du kan læse om Roskilde Issvømmer Forening – RISF, som jeg er stifter af på: www.risf.dk

I forbindelse med DR udsendelsen “Høgh og astronauten – din krop til grænsen” sendt i foråret 2021, ser du på billedet undertegnede coache astronaut Andreas Mogensen og sportsjournalist Josefine Høgh til at turde tro på at de kan svømme 25 m i isvand, svarende til den korteste distance til et VM i issvømning.

Fotosafari og foredrag

Jeg har hele livet elsket at gå på fotosafari med mit kamera og underviser i kunsten at se fantasidyr og finde livsglæden i naturen.

Mange af disse billeder kan ses på www.photosgonewild.dk – en magisk, dragende og fortryllende verden af fantasidyr og andre sjove former i naturen. 

Jeg tilbyder foredrag og workshops til alle interesserede, fordi fantasidyr connecter mennesker og kan ses og opleves af alle fra vugge til grav.

Privat

Privat er jeg mor til to vidunderlige børn David og Nathalie og er en lykkelig mormor til Ea på 4 år.

Photos Gone Wild ved Mette BL Thomsen

Tilmeld dig og få inspiration, energi og livsglæde

Tilmeld dig og få energi, inspiration og livsglæde