Mette BL Thomsen profil

Mette BL Thomsen

Blogger, behandler & foredragsholder
Rejsebøger til sommerens MC tur til Italien

Mormor på MC – glæden ved at dele

I sommeren 2023 rejser jeg igen på motorcykel til Italien – denne gang uden David.

Jeg rejser alene og du kommer med på forreste række. Den 20. juni kører jeg til Hamborg og tager nattoget til Innsbruck for at opleve bjergene i Norditalien, forbi Gardasøen og herefter de tre smukke øer Korsika, Sardinien og Sicilien.

Fra Sicilien er færgebilletten fra Palermo til byen Livorno lidt syd for Pisa allerede bestilt og betalt. Det er en sejltur på ca. 20 timer. Fra Livorno går turen forbi Lucca og tilbage til bjergene i Norditalien og retur med nattoget fra Innsbruck, så jeg er på dansk grund dagen før min søster og svoger fejrer deres sølvbryllup.

Glæden ved at dele

Jeg har afsat fem en halv uge til at gennemføre det hele, og selvom jeg har valgt at rejse alene, har jeg allerede oplevelsen af at vi er sammen, fordi jeg gerne vil opleve og dele det hele med den generation, der har lyst til at følge turen.
Derfor kalder jeg projektet: Mormor på MC – glæden ved at dele.

Generationer med livsglæde

Og projektet er jo et, blandt mange projekter, der handler om at inspirere mennesker til opleve livet sammen.
Overordnet hedder det store projekt: Generationer med livsglæde!
I sommeren 2020 tog min søn David og jeg som bekendt Italien rundt. Heraf titlen: Mormor på MC – Italien rundt med David.

Når vi skriver sommeren 2024, 2025 og 2026 har jeg inviteret mit barnebarn Ea med på motorcyklen. Når vi starter turen vil Ea være 5 år. Vi skal rundt og opleve de fleste at de 72 beboede danske øer. Herfor titlen. Mormor på MC – Ea og de danske øer.

Og når Ea og jeg skal rundt på de danske øer kommer du også med, men først skal du og jeg en tur ned til varmen sammen.

Du kan følge turene på de sociale medier Instagram, Facebook og YouTube og helt automatisk og gratis få mine blogindlæg på mail med beskrivelser af turene, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev fra www.metteblthomsen.dk

Livet med energi og livsglæde ❤️ Mette

DEL

Tilmeld dig og få inspiration, energi og livsglæde

Tilmeld dig og få energi, inspiration og livsglæde