Om Mette: Jeg gør det, jeg har lyst til!

For mig er energi og livsglæde forbundet med at gøre det, jeg har lyst til – og gøre alt andet med glæde!

Lige siden min mor dør af brystkræft, da jeg er 14 og min søster bare 11 år, har jeg levet et passioneret og energifyldt liv fyldt af spændende gøremål og mange forskellige uddannelser.

Jeg påskønner hver eneste dag og vælger at leve livet, som er det et eventyr.

Mit livsmål er at gøre den størst mulige forskel for flest mulige mennesker i verden.

Mette BL Thomsen Lift Your Life

Zoneterapi, nåle og mange livsmål

Jeg er inspireret af åndsvidenskab og uddannet sygeplejerske, akupunktør, zoneterapeut,  psykoterapeut og coach med egen klinik ”Lift Your Life” i Roskilde gennem mere end 35 år.

Jeg er ivrig foredragsholder og fortæller gerne i ord og billeder om krop og psyke, hvordan man holder kroppen på toppen, sætter sig mål og når dem, styrker kroppen med positive tanker, og finder glæden ved det kolde vand og mærker energien der bobler, når man vælger at se fantasidyr i naturen.

Jeg har læst i USA, uddannet mig i akupunktur bl.a på Sri Lanka og undervist mere end 300 elever i zoneterapi i Danmark og Norge.

Jeg elsker at gøre drømme til virkelighed og cykler i 1990 til Afrika, tager to år efter alene på motorcykel til Nordkap, gennemfører i 1993 en Ironman i Roth, går på gløder, hopper i faldskærm, ruller Bornholm rundt – 100 km på rulleskøjter, svømmer 12 km havsvømning, og blir i 2014, den første dansker der svømmer 450 m til et VM i issvømning, 7 km nord for polarcirklen.

Jeg har sat mig målet at gøre issvømning til Danmarks nye nationalsport, og arbejder tillige målrettet på at forbinde det etablerede og alternative behandlersystem og løse kræftens gåde så langt jeg kan nå i dette liv. Hertil vil jeg gerne forklare hvordan sundhed og sygdom skal forstås i et åndsvidenskabeligt perspektiv.

Jeg elsker at få ideer og realisere dem
- og gøre drømme til virkelighed!

min rejseblog her på siden kan du følge med på alle mine ture.

I 2022 kører jeg med min søn David hele Italien rundt, i alt 5700 km på hver vores motorcykel.

Henover sommeren 2023 har jeg kørt alene rundt på motorcykel og oplevet Norditalien og de tre smukke øer Korsika, Sardinien og Sicilien. I alt 4010 skønne km, hvor jeg ikke ville undvære et sekund.

Og i de kommende år er planen at jeg inviterer jeg mit barnebarn Ea med mormor på motorcykeltur rundt på de danske øer, når hun bliver “gammel nok”.

Mormor på MC sommeren 2023

Rejsen til Italien og de tre smukke øer starter med nattoget fra Hamborg til Innsbruck, og herfra på MC forbi Gardasøen til havnebyen Livorno, videre med færge til Korsika, for en uge senere at sejle til Sardinien og ugen efter igen at sejle til Sicilien.  At opleve Sicilien er som at komme “hjem igen”, ligeså smukt og dejlig som året før med storslået natur og skønne mennesker, men her er varmere og ildebrandende tager til, så jeg må lave om i mine rejseplaner hen over bjergene.

Som planlagt når jeg færgen fra Palermo til Livorno i Italien – en sejltur på 20 timer, inden turen går nordpå gennem Dolomitterne til Innsbruck og hjem til Hamborg med nattoget og de sidste 240 km hjem til Roskilde.

Undervejs oplever jeg at køre i rekordhøje temperaturer på optil 47 grader i skyggen. Det er en vidunderlig øvelse til forandringsparathed og tilstandshåndtering.

Book foredraget fra turen og lad dig inspirere til selv at turde forfølge drømme.

Turen med David i sommeren 2022 var ligeledes med nattoget til Innsbruck og herfra på MC til Venedig, videre ned langs østkysten til Sicilien, op på vulkanen Etna og tilbage langs vestkysten.

På turen har det været mit personlige mål at opleve verden sammen med David og formidle det vi oplevede på de sociale medier – og efter turen med et foredrag.
Også dette foredrag kan du booke.

Vil du opleve et eventyr?

Book et eller flere foredrag:
Mormor på MC – Italien rundt med David
Mormor på MC – glæden ved at dele
Kontakt mig her

issvømning

Koldt vand og medaljer i issvømning

I 2013 starter jeg som vinderbader og vinder til VM i issvømning i Finland 2014  min første medalje i issvømning, og to år efter til VM i Sibirien i 2016, høster jeg 5 ud af 7 mulige individueller medaljer, og har siden rejst rundt med livsstils- & motivationsforedraget: “Fra vinterbader til VM i Sibirien”, der handler om at lytte til hjertet og forfølge vores drømme – uanset  hvilke drømme vi har.

Jeg ved, at ophold i koldt vand er helsebringende og vil kunne give mange mennesker et sundere og gladere liv, hvorfor jeg målrettet arbejder på at gøre issvømning til Danmarks nye nationalsport.

Alt om issvømning kan ses på www.iceswimmer.com og du kan læse om Roskilde Issvømmer Forening – RISF, som jeg er stifter af  og nu konsulent for på: www.risf.dk

I forbindelse med DR udsendelsen “Høgh og astronauten – din krop til grænsen” sendt i foråret 2021, ser du på billedet undertegnede coache astronaut Andreas Mogensen og sportsjournalist Josefine Høgh til at turde tro på at de kan svømme 25 m i isvand, svarende til den korteste distance til et VM i issvømning.

Fotosafari og foredrag

Jeg har hele livet elsket at gå på fotosafari med mit kamera og underviser i kunsten at se fantasidyr og finde livsglæden i naturen.

Mange af disse billeder kan ses på www.photosgonewild.dk – en magisk, dragende og fortryllende verden af fantasidyr og andre sjove former i naturen. 

Jeg tilbyder foredrag og workshops til alle interesserede, fordi fantasidyr connecter mennesker og kan ses og opleves af alle fra vugge til grav.

Privat

Privat er jeg mor til to vidunderlige børn David og Nathalie, og er en lykkelig mormor til Ea på 5 år og hendes dejlige lillebror Velik født i marts 2023.

Photos Gone Wild ved Mette BL Thomsen

Tilmeld dig og få inspiration, energi og livsglæde

Tilmeld dig og få energi, inspiration og livsglæde